Opsig jeres fremhævede placering

Slå jeres firma op, så sender vi et bekræftelseslink til den e-mail, placeringen blev oprettet med. Når I bekræfter, stopper abonnementet ved udgangen af den periode, I allerede har betalt for - I beholder placeringen, indtil den udløber, og der trækkes ikke flere betalinger.

Vælg den autorisation, I er fremhævet under.